Slide Què és Genera? Genera és un projecte feminista d’assessorament i acompanyament en polítiques d’igualtat de gènere, participació i democratització. Treballem per incorporar la perspectiva de gènere en tots els àmbits per tal de construir una societat lliure de violències, oberta a la diversitat i a les múltiples realitats territorials.
La nostra missió és afavorir l’empoderament comunitari i la transformació territorial des d’una mirada feminista.

Slide Qui som? Júlia Carbonell Font Politòloga, Escolta i Segarreta Graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració, màster en anàlisi política i postgrau en estudis de gènere i igualtat.
Formada en desenvolupament de polítiques públiques, en processos de democratització i participació ciutadana, i en gestió i planificació de projectes.
Visc i participo del teixit associatiu com a cultura política vital, en l’àmbit acadèmic també faig recerca sobre la ultradreta i els totalitarismes del s.XXI.
En constant aprenentatge; el feminisme és l’escola de pensament col·lectiu i construcció personal més gran.
Alexandra Casanovas Duch Mare, feminista i educadora Llicenciada en Llengües Modernes i Estudis Europeus, graduada en Educació Social, màster en temes de gènere i postgrau en intel·ligència emocional. M'he format i tinc experiència en els àmbits del lideratge, la coeducació, les violències, la geografia feminista, la sexo-afectivitat i els processos participatius, entre d'altres. En constant (de)construcció.
M'interessen especialment els processos de transformació social a partir de l'empoderament personal i col·lectiu ja que crec que totes tenim la nostra petita parcel·la de poder per a poder transformar el món en un lloc més just, equitatiu i lliure de violències

Slide Contacta'ns Per qualsevol dubte o inquietud utilitza qualsevol dels següents canals o el formulari de contacte. mail_outline info@genera.cat
phone 650 76 32 22 / Júlia
phone 666 74 21 31 / Alexandra