Benvinguda

Estrenem aquest espai amb una benvinguda per a totes les persones que esteu visitant aquesta web.

Això és Genera i és un projecte de consultoria social, on treballem des dels feninismes per la transformació social i comuntaria del nostre entorn més proper. La missió de Genera és l’assessorament i acompanyament a empreses, administracions, entitats i institucions per la incorporació de la perspectiva de gènere, la cultura participativa i la cura organitzacional i democràtica en el sí dels respectius organismes.

Genera neix de la voluntat transformadora d’esdevenir una societat més justa, igualitària i inclusiva i sobretot amb vocació de territori. Des del bell mig de les terres de Ponent, som conscients que el desenvolupament territorial passa per generar oportunitats socials i econòmiques pensades per les persones, i la igualtat de gènere n’és un dels motors.

Treballar avui per la igualtat és dissenyar perspectives de futur que facin viable la vida als territoris rurals, amb oportunitats laborals i vides dignes, que el capital intel·lectual i de formació es quedi al territori, i generi recíprocament condicions de vida millors.

En aquest espai us anirem desgranant doncs, les propostes de Genera per avançar en igualtat de gènere.